dimarts, 24 de setembre de 2013

Antoni M. Grau, Director General d’Indústria: CTQC adapta tecnologies innovadores i ajuda les empreses a ser més competitives"

Antoni M. Grau ha mostrat la seva satisfacció amb l’enfocament i l’operativa de CTQC, “que adapta tecnologies innovadores i ajuda les empreses a ser més competitives i també més sostenibles, que és el camí a seguir sigui quina sigui la mida de l’empresa”. “Si una empresa que empra algun producte químic vol millorar productes, productivitat, consum energètic o la seguretat, que parli amb nosaltres”, emfasitza la Presidenta de CTQC, Maria Mas. ”Sabrem ajudar-la”.

CTQC ofereix també l’escalat industrial de la investigació bàsica. El mes de juliol, el centre va veure el naixement de la primera start up fruit d’investigacions dutes a terme a CTQC, empresa en la qual té participació.
Després de la reunió ha tingut lloc una visita a les instal•lacions del centre, que s’han ampliat recentment fins als 10 laboratoris i sales de treball especialitzat. Acompanyaven Antoni M. Grau la Presidenta de CTQC, Maria Mas; la Directora de la Unitat d’Innovació Empresarial ACC1Ó, Maria Sanz; la Vicerectora de Transferència i Innovació de la Universitat Rovira i Virgili, Misericòrdia Carles; el Director General de CTQC, Fernando Torres; així com diversos investigadors del centre.


Visita del Director General d’Indústria, Antoni M. Grau, a CTQC.
D’esquerra a dreta:  Ricard Garcia, Isabel de Lucas, Maria Mas, Antoni M. Grau, Mariona Sanz, Misericòrdia Carles, Fernando Torres, Francesc Diaz, Sergio Castillon, Josep M. Montornés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada