divendres, 24 de maig de 2013

Benvinguts

Us donem a tots la benvinguda al nostre estrenat bloc del Centre Tecnològic de la Química de Catalunya. Amb ajuda d’aquest espai volem apropar el coneixement i les eines per poder escriure i publicar articles d’interès per crear un feedback amb entitats, empreses i usuaris que estiguin interessats en les nostres publicacions per acostar les novetats que s’estan produint al sector químic.


El CTQC és una fundació privada sense ànim de lucre que es va crear el 2008 amb l’objectiu de contribuir eficaçment a la millora de la competitivitat de les empreses químiques i esdevenir un centre de referència internacional en química sostenible.

Un dels objectius prioritaris de la Fundació es contribuir a la millora de la sostenibilitat, la competitivitat, la innovació i el progrés tecnològic de les empreses del sector químic de Catalunya en un entorn global, mitjançant la prestació de serveis, l’execució de projectes d'R+D+i i la captació, adaptació i transferència de tecnologies innovadores en un marc de col·laboració amb altres agents.

Així, ens endinsem dintre d’un nou bloc, per compartir tota la nostra experiència i que nosaltres puguem enriquir-nos de les vostres aportacions, recomanacions i comentaris.Deixant la nostra presentació y oferint la nostra sempre màxima disposició encetem aquest bloc amb il·lusió per poder compartir amb vosaltres les nostres novetats.Moltíssimes Gràcies i comencem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada