dimecres, 5 de juny de 2013

ÈXIT10: Olfactometría Dinàmica de Camp

Avui dimecres, volem fer esment a la noticia publicada el passat Maig, al butlletí digital número 20 de la Delegació Territorial de Tarragona, l’ÈXIT10 on introdueix el funcionament i les característiques de la nova tècnica d’Olfactometría Dinàmica de Camp que hem incorporat al nostre Centre.


Es tracta d’un projecte basat fonamentalment per la percepció de voluntaris anònims, que amb la seva col·laboració desinteressada enregistren les percepcions d’olors molestes a la ciutat i ens ho comuniquen a nosaltres, que gestionem les dades analitzant científicament la informació i confeccionem el mapa d’olors de Tarragona.

Es tracta d’un projecte finançat per  l’Associació Empresarial Química de Tarragona AEQT, els servei d'incineració de residus urbans SA SIRUSA i l’Autoritat Portuària de Tarragona. Amb l’ajuda dels ciutadans, es pot confeccionar un mapa d’olors que ajuda al sector químic a preveure y millorar la qualitat ambiental de la zona.

Des d’aquí donem les gràcies a la participació ciutadana dins d’aquest projecte i la col·laboració de les empreses al projecte del CTQC.
                                        
                                        http://mailing.avellanadigital.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada